Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bestcare/domains/ngpallets.nl/public_html/includes/connect.inc.php on line 2
Next Generation Pallets & Plastics - Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Al sinds 2005 is Next Generation B.V. een betrouwbare partner op de Europese markt, gespecialiseerd in de verkoop van houten en kunststof pallets. Ons bedrijf heeft de naam opgebouwd garant te staan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Next Generation B.V is toonaangevend op het gebied van service op maat, volgens het moderne just in time-principe. De klant staat centraal bij Next Generation B.V. Uw eisen aan kwaliteit, prijs en levering zijn voor ons inspiratie om het beste product te leveren. Next Generation B.V. levert zowel houten pallets als pallets van kunststof. We bieden een ruime keuze aan producten en zijn door onze ervaring en marktkennis in staat de beste kwaliteit te waarborgen.

De medewerkers van Next Generation B.V zetten zich in voor een snelle, uiterst efficiƫnte levering. Wij doen ons werk in heel Europa, met een stevige basis in de Belgiƫ en Nederland.

Kortom, Next Generation B.V is een bedrijf waar de klant nog koning is, een onderneming waar mensen werken voor wie alleen het beste goed genoeg is.